Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

 

Minor reţinut pentru mai multe tâlhării

furt telefon mobilJoi, poli ţiştii din cadrul B iroului de Investigaţii Criminale au organizat o acţiune pe raza municipiului Iaşi, pentru prevenirea şi combaterea infracţionalităţii stradale, precum şi pentru depistarea şi aducerea la cercetări a persoanelor bănuite de astfel de fapte.

În cadrul acţiunii a fost depistat un minor de 17 ani, din municipiul Iaşi, care a fost adus la cercetări, fa ţă de acesta existând indicii privind comiterea unor infracţiuni de furt, tâlhărie şi tentativă de tâlhărie.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că tânărul este bănuit de comiterea a 13 infracţiuni de furt, tâlhărie şi tentativă de tâlhărie , în perioada 29 aprilie – 14 mai a.c.

Astfel, minorul deposeda persoanele vătămate de telefonul mobil, iar în intervalul menţionat ar fi sustras 10 telefoane mobile, 8 fiind recuperate de poli ţiş ti, ulterior fiind restituite victimelor.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 ore , fiind introdus în Arestul I.P.J. Iaşi, urmând a fi prezentat Parchetului cu propuneri legale.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*