Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

 

Amenzi în valoare de peste 60.000 de lei aplicate de poliţişti într-o singură noapte

În noaptea de joi spre vineri, aproximativ 150 de poliţişti au acţionat pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor stradale, menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, precum şi pentru reducerea riscului rutier.

Poliţiştii au folosit în cadrul acţiunilor 4 patrule cu c âini de serviciu, fiind vizate 28 de zone, au legitimat peste 830 de persoane şi au controlat 620 de autovehicule.  În cadrul activităţilor desfăşurate de poliţişti, au fost constatate 3 infracţiuni şi au fost aplicate 257 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 60.000 lei.

A fost depistat şoferul unui autoturism, Costin B., de 33 ani, din municipiul Iaşi, în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiul Iaşi. Întrucât emana halenă alcoolică a fost testat, rezultând o alcoolemie de 0.44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele acestuia s–a întocmit dosar penal. De asemenea, fost depistat conducătorul unei motociclete, Ovidiu C., de 23 de ani, din comuna Comarna, judeţul Iaşi, care se deplasa cu viteza de 134 km/h, control radar, pe un sector de drum limitat la 50 km/h . În urma verificărilor, s-a stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere valabil pentru categoria A. Pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*