Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

 

Ieşeni sancţionaţi de poliţişti pentru că au fost prinşi cu ţigări de contrabandă şi la cerşit

Miercuri, în intervalul orar 11.00 – 14.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie au acţionat pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea fenomenului infracţional stradal, precum şi pentru prevenirea şi combaterea oricăror fapte de natură să încalce prevederile legale, ocazie cu care au fost legitimate 43 de persoane, una fiind condus ă la sediul secţiei pentru cercetări.
Poliţiştii au verificat 4 unităţi de alimentaţie publică, şi au aplicat 6 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1200 lei.

A fost depistat un bărbat de 56 ani, din Iaşi, care se afla într-un autoturism, în zona Pieţei Alexandru cel Bun. În urma controlului efectuat în interiorul autoturismului au fost găsite 680 de ţigarete de provenienţă Republica Moldova. Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal sub aspectul săv ârşirii infracţiunii de contrabandă, iar ţigaretele au fost confiscate.
A fost sancţionată Mihaela G., de 45 ani, din Iaşi, cu 100 lei amendă, conform Legii 61/1991, întrucât a fost depistată apelând la mila publicului, deşi este aptă de muncă, indign ând cetăţenii aflaţi în trecere prin zonă.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*