Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

 

Şoferi vitezomani prinşi de poliţişti în cadrul unor razii

În intervalul 11-13 aprilie, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier, cu sprijinul poliţiştilor de frontieră, au acţionat pe raza judeţului, pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere, în special pe linia depistării şi sancţionării şoferilor care încalcă regimul legal de viteză, ocazie cu care au fost aplicate 137 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 48.335 lei .

Poliţiştii au aplicat 57 de sancţiuni şoferilor care nu au respectat regimul legal de viteză şi au reţinut 8 de premise de conducere , respectiv 7 certificate de înmatriculare.

Şoferul unui auto, Ioan C., de 59 de ani, din municipiul Bârlad, judeţul Vaslui, conducea un auto pe DN 24, fiind înregistrat de aparatul radar, în localitatea Poieni, cu viteza de 110 km/h, în zonă cu limitare de viteză la 50 km/h.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu 9 puncte amendă şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.

A fost depistată conducătoarea unui auto , D. R., de 48 de ani, ce se deplasa pe DN 24, în localitatea Schitu Duca , în timp ce efectua o depăşire neregulamentară, trecând peste marcajul longitudinal continuu ce desparte cele două sensuri de mers, fiind înregistrată de aparatul radar, cu viteza de 104 km/h, în zonă cu limitare de viteză la 50 km/h . Aceasta a fost sancţionată contravenţional cu 13 puncte amendă, iar permisul a fost reţinut în vederea suspendării .

Poliţiştii au oprit pentru control,  şoferul unui auto, Dumitru S., de 39 ani, din municipiul Iaşi, ce conducea un autoturism pe DN 24. Întrucât emana halenă, a fost testat, rezultând o alcoolemie de 0,36 mg./l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu 9 puncte amendă, şi s-a aplicat măsura complementară de reţinere a permisului de conducere în vederea suspendării.

 

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*