Miercuri 08 Mai 2024, Actualizat acum 128 zile 12:00 am

 

Percheziţii în judeţul Iaşi la suspecţi de spălare de bani şi evaziune. Prejudiciul este de trei milioane de lei!

Percheziţii, joi dimineaţă, în judeţul Iaşi. Un număr de 120 de poliţişti ieşeni efectuează percheziţii la 10 adrese de pe raza judeţului Iaşi, la bănuiţi de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, în baza mandatelor de percheziţie emise de instanţă, efectuează 10 percheziţii (7 în localitatea Ciurea şi 3 în oraşul Hârlău), la domiciliile a 13 persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani. La acţiune participă şi luptători S.A.S.

Este vizată activitatea infracţională a 6 societăţi comerciale, precum şi relaţiile acestora cu alte 35 de firme.

Cele 13 persoane bănuite nu ar fi înregistrat sau ar fi înregistrat fictiv în actele contabile operaţiunile economice desfăşurate, în mai multe domenii economice, creând un prejudiciu de aproximativ 3.000.000 de lei.

La activităţi participă şi jandarmi. În urma percheziţiilor efectuate au fost ridicate în vederea confiscării trei autoturisme de lux şi30.000 lei, fiind conduse la sediul poliţiei pentru cercetări 11 persoane.

De asemenea au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, documente care interesează cauza.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Percheziţii în judeţul Iaşi la suspecţi de spălare de bani şi evaziune. Prejudiciul este de trei milioane de lei! | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*