Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

 

Peste 400 de persoane alături de poliţiştii ieşeni de Ziua Poliţiei Române

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier , Serviciului Criminalistic, Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi  luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale   au desfăşurat, sâmbătă, campania de   prezentare a tehnicii dindotarea I.P.J. Iaşi, la care au participat  400de persoane. Această activitate a avut loc pe esplanada de la Palas, , în intervalul orar 12.00-16.00.

Astfel au fost făcute demonstraţii decătre luptătorii SAS, a fost prezentat armamentul din dotarea IPJ Iaşi, autospecialele rutiere echipate cu aparatură radar şi tehnica criminalistică.

Totodată, persoanelor interesate le-au fost furnizate informaţii de către poliţiştii de la structura de   resurse umane cu privire la admitereaîn unităţile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne.

Câinii poliţişti sub coordonarea instructorilor au efectuat câteva demonstraţii de intervenţie şi de găsire a unor droguri.

 

Duminică, „în intervalul orar 14.00-18.00, în Atrium Palas vă invităm să asistaţi laexerciţii demonstrative de intervenţie   alepoliţiştilor de la SAS, la prezentarea echipamentului şi armamentului folosit în misiuni, poliţiştii de proximitate vor oferi sfaturi preventive pentru a evitarea  victimizării, iar câiniipoliţişti vor executa câteva exerciţii pentru care au fost instruiţi. Lucrătorii de la Serviciul de Resurse Umane vor oferi informaţii cu privire  la admiterea în unităţile deînvăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne.

La data de  24.03.2014,  la ora 11.00, la sediul I.P.J. Iaşi se va organiza „Ziua Porţilor Deschise”, eveniment la care vor participa elevi din cadrul unităţilor de învăţământ de pe raza judeţului Iaşi. Astfel vor fi prezentate Serviciul Criminalistic, SNUAU 112, dotările poliţiei rutiere, vor fi făcute demonstraţii de exerciţii de intervenţie ale luptătorilor SAS, precum şi câinii de serviciu. Cu această ocazie va fi prezentată şi expoziţia de documente, privind istoricul poliţiei”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Iaşi.

 

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*