Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

Bărbat arestat pentru că şi-a violat fiica şi a lăsat-o însărcinată

Un bărbat din Iaşi a fost arestat după ce şi-a violat fiica de 17 ani şi a lăsat-o însărcinată. Totul s-a petrecut în localitatea ieşeană Cotnari, la sfârşitul lunii noiembrie a anului trecut, când mama fetei era plecată în strâinătate. Bărbatul a ajuns beat acasă şi a obligat-o pe tânără să întreţină relaţii sexuale cu el. Fata a rămas însărcinată, iar când mama s-a întors, i-a povestit totul. Femeia a mers direct la Poliţie.

„Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârlău, la data de 19 februarie 2014, a formulat o propunere de arestare preventivă faţă de inculpatul Vrabie Constantin cercetat sub aspectul infracţiunii de viol, faptă prevăzută de articolul 218, alineatul 1 şi alineatul 3, literele a şi b din codul penal. Din probatoriu, a rezultat faptul că în noaptea de 30-11-01 11 2013, în jurul orelor 01.30, inculpatul a întreţinut raport sexual normal cu fiica sa minoră.”, a declarat procurorul Iulian Brătulean.

Tânăra nu vrea să renunţe, însă, la sarcină. Ea va aduce copilul pe lume. Adolescenta este în grija mamei, dar îşi continuă studiile la un lice din Hârlău, unde este în clasa a XI-a şi va fi consiliată psihologic.
Tatăl acesteia a fost arestat. De altfel, el a mai fost arestat în trecut pentru lovire.

 

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*