Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

 

Drama unui bărbat care se îngraşă văzând cu ochii! Are 300 de kg şi nu se mai poate mişca

Foto: Newspascani.ro

Un tanar din Pascani se afla in pericol de moarte, din cauza grasimii. In cativa ani a ajuns la greutatea de 300 de kg, si continua sa creasca. Barbatul nu se mai poate deplasa singur, respira cu ajutorul unui aparat si doarme in fund, nu cu capul pe perna, din cauza grasimii acumulate. Se numeste Robert Cogeanu, are 40 de ani si 300 de kg, scrie newspascani.ro Cu cativa ani in urma nu avea nicio problema de sanatate. Muncea la o fabrica din Pascani si ii placea sa faca miscare. Acum abia mai poate respira si se deplaseaza cu mare greutate.

Totul a inceput de la o depresie, in anul 2000. De atunci creste in fiecare zi, ca painea calda, desi a ajuns sa manance mai putin decat un copil. Tine si o dieta de slabire, sub supravegherea unui nutritionist, dar rezultatele sunt contrare asteptarilor.

Tatal sau il spala, ii face de mancare si  il insoteste peste tot deoacece singur nu s-ar putea descurca. Mai mult decat atat, a ajuns sa respire doar cu ajutorul unui aparat inchiriat de la o societate. Zilele trecute a cazut din picioare cand incerca sa mearga la baie si nu s-a mai putut ridica de jos.  A fost nevoie de interventia pompierilor pentru a-l pune pe pat. Robert povesteste ca in urma controalelor medicale, specialistii au constatat ca din cauza grasimii, organele vitale si-au triplet volumul, in ultima perioada. Cu alte cuvinte se afla in prag de moarte daca nu  fi operat imediat.  Interventia chirurgicala ar ajunge in  jur de 15.000 de euro si cate 200 de lei pe zi de spitalizare la o clinica din Bucuresti. Cei care vor sa ii salveze viata o pot face cu donatii in bani in urmatoarele conturi: RO54BUCU1791030428226EUR sau RO61BUCU1791030428225RON.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*