Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

 

Catrinel Menghia, în campanie pentru Spitalul „Socola” din Iaşi

Cunoscutul manechin originar din Iaşi vrea să organizeze, în prima jumătate a acestui an, mai multe evenimente caritabile menite să sprijine Spitalul de Psihiatrie * modelul a declarat că acesta este un „proiect de suflet“ pentru 2014.

Top modelul ieşean Catrinel Menghia va sprijini Spitalul de Psihiatrie „Socola” prin organizarea unei campanii de strângere de fonduri mai specială, scrie ziarulevenimentul.ro. Proiectul, iniţiat chiar de faimosul manechin internaţional, va fi realizat în prima jumătate a acestui an, prin organizarea mai multor evenimente caritabile menite să sprijine Spitalul „Socola”, unitate care în ultimii ani se confruntă cu mari probleme financiare. Ieşeanca nu este străină de condiţiile de tratament din spital, după ce o persoană apropiată a avut nevoie de sprijinul medicilor de la această unitate. „Am multe planuri pe care mi-aş dori să le duc la bun sfârşit în acest an, dar proiectul meu de suflet este legat de Spitalul Socola din Iaşi. Cunosc această instituţie şi cadrele medicale care lucrează acolo. Ani la rând au avut sub tutelă o persoană pe care o iubesc enorm. Sper să reuşesc să atrag cât mai multe fonduri de la donatori individuali şi sponsori corporativi printr-o campanie specială”, a declarat Catrinel Menghia în presa centrală.
Distanţa nu e o problemă
La rândul său, managerul Spitalului „Socola”, dr. Lucian Burlea, a confirmat demersurile făcute deja de fotomodelul ieşean în vederea derulării campaniei de strângere de fonduri. „Deşi se află la mii de kilometri distanţă de Iaşi, asta nu o împiedică să se implice şi să ajute. Catrinel Menghia, alias Cat Marlon, una dintre cele mai frumoase femei din lume, are ca proiect de suflet pentru anul 2014 nici mai mult, nici mai puţin decât organizarea unei campanii în beneficiul Spitalului de Psihiatrie Socola. Am avut primele discuţii cu ea, urmând ca restul detaliilor să le stabilim când se întoarce în ţară”, a precizat dr. Lucian Burlea, managerul Spitalului „Socola”.

Cine este Catrinel Menghia
Născută la 1 octombrie 1985, Catrinel Menghia a fost descoperită la vârsta de 16 ani, pe când ieşea din incinta stadionului din Iaşi, după o sesiune de antrenament la proba de săritură în înălţime. De atunci, ea a devenit un model internaţional de succes şi a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru mari case de modă. A fost imaginea Peroni şi a apărut în paginile multor reviste de modă celebre. Catrinel Menghia a mai apărut în calendarul Sports Illustrated 2007 şi în Sports Illustrated Swimsuit Edition 2006, dar şi pe coperta ediţiei sud-africane a Sports Illustrated Swimwear 2009. Menghia, care a fost pentru o perioadă imaginea Emporio Armani, a pozat pentru numeroase reviste, printre care FHM şi Maxim. De frumuseţea şi talentul său s-a aflat până şi la Hollywood, întrucât vedeta va apărea în curând într-unul din episoadele serialului de succes CSI: Crime Scene Investigation.

 

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*