Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

 

Ieşeanca Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc

Ieşeanca Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi aveau o relaţie de aproape un an, iar Andreea s-a despărţit de Ştefan Bănică la începutul anului 2013. Ei au împreună o fetiţă, Violeta.

Anunţul că Andreea s-a căsătorit cu Tuncay a fost făcut chiar de medicul turc pe pagina sa de facebook.
Andreea Marin are 15 ani de experiență ca reporter, producător și moderator la Televiziunea Națională Română, ȋncepând ca moderator la TVR Iași, la vârsta de 19 ani.

Timp de doi ani consecutiv a fost reporter special al TVR la ceremonia acordării premiilor Academiei Americane de film Oscar, Los Angeles (1998/1999).

Realizator emisiune radio “Zâmbește, cineva te iubește” – 2 ore live. Invitați: personalități de prim rang din diverse domenii, axată pe reality, probleme sociale, muzică, umor, evenimente.

Începând cu anul 2008, este director editorial al Revistei „Business Woman Magazine”.

Este președinte fondator al Fundației „Prețuiește Viața” care derulează campanii umanitare, pe teme de sănătate, educație și un jurnalism de calitate.

Autor și coordonator al cărții „Prețuieste Viața”, primul volum din colecția „Albumele Andreei”, un volum inspirațional, al cărui profit este donat cauzei umanitare a mamelor care suferă de cancer.

În aprilie 2010, a câștigat medalia de aur la Salonul Internațional de Invenții de la Geneva pentru body-ul extensibil pentru copii pe care l-a inventat[3]. Andreea Marin Bănică a lansat, împreună cu designerul Irina Schrotter, pe 1 decembrie 2009, brandul „Violet by Andreea Marin”, o linie de îmbrăcăminte pentru bebeluși, care cuprinde body-ul extensibil și hăinuțe pentru botez.

Manager al Proiectului Scoala Mamelor („ MOM UP – Retea de Centre Pilot de Consiliere a Mamelor aflate în situații dificile de viață”) – Www.școalamamelor.ro , parte din proiectul național inițiat prin Fundația Prețuiește Viața (președinte Andreea Marin). Răspunsurile gratuite la problemele mamelor și ale famililor lor pe care le oferă specialiștii pe site (medici, juriști, psihologi, experți în comunicare și formare profesională etc), informațiile din sutele de articole postate, cele foto și video, trimiterile către informațiile utile vieții mamelor și rezolvării problemelor lor, centrele fizice existente în țară cu psihologi și psihiatri aflați gratuit la dispoziția mamelor, telefonul național 116111 cu apel gratuit în Romtelecom și Cosmote 7 zile din 7, 16 ore pe zi la dispoziția mamelor, dezbaterile și cursurile de formare profesională gratuite dedicate lor, acestea și multe alte facilități au devenit din ce în ce mai cunoscute femeilor din România și româncelor din alte peste 90 de țări ale lumii.

 

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*