Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

 

Patroni condamnaţi pentru că au bătut şi sechestrat un copil

Patronii unui magazin din Iaşi, Jănică şi Dorina Stoica, de 54 şi 51 de ani, au fost condamnaţi, luni, de magistraţii Judecătoriei Iaşi la câte doi ani de închisoare  cu suspendare după ce au sechestrat şi bătut un copil de 13 ani pe care l-au prins la furat. Aceştia l-au legat cu o funie pe minor şi l-au ţinut sechestrat 12 ore lângă un stâlp. Cei doi soţi sunt acuzaţi de lipsire de libertate, lovire şi alte violenţe. Decizia poate fi atacată cu recurs.

Cei doi soţi au un magazin în localitatea ieşeană Domniţa, iar grozăvia s-a petrecut în luna august a acestui an, când ei s-au pus la pândă pentru a vedea cine le fură din magazin. L-au prins la miezul nopţii pe minor, l-au lovit, l-au legat de stâlp şi l-au bătut. Copilul a fost găsit legat de stâlp de clienţi, dimineaţa.

Dat fiind faptul că în magazin intrau multe persoane care reacţionau la vederea minorului legat, care prezenta urme de lovituri şi sânge pe faţă, inculpaţii l-au mutat în curte, legându-l de un stâlp de metal de la tereasă”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

Psihologii spun că băiatul a rămas cu traume.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*