Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

 

Ieşeanul Cătălin Moroşanu, în finala circuitului Superkombat

Raul Cătinaş, Cătălin Moroşanu, Andrei Stoica, Bogdan Stoica, Benjamin Adegbuyi şi Alexandru Lungu sunt sportivii care vor reprezenta România în marea finală a circuitului Superkombat, programată pe 21 decembrie, la Galaţi, şi care se anunţă a fi cel mai mare eveniment al anului pe reguli de K-1 din Europa. În zilele de 30 noiembrie şi 1 decembrie, cu ocazia Zilelor Galaţiului şi a Zilei Naţionale a României, fanii îşi vor putea achiziţiona bilete la preţ redus cu până la 40%.

Tichetele se vor pune în vânzare începând de sâmbătă, 30 noiembrie, putând fi achiziţionate la nivel naţional din orice magazin Orange, Vodafone sau Domo, dar şi de pe internet (eventim.ro) până în ziua galei. Vor fi două categorii de bilete, unele la 50 de lei, iar restul la 70 de lei, iar în zilele de 30 noiembrie şi 1 decembrie, acestea vor fi mai ieftine cu 20 de lei. În cele două zile, fanii din Galaţi vor putea achiziţiona tichete la preţ redus exclusiv de la biroul de informaţii al Shopping City Galaţi.

Conform preşedintelui Superkombat, Eduard Irimia, în cadrul galei se vor disputa nu mai puţin de 10 confruntări internaţionale, evenimentul urmând să fie format din trei părţi. În total, 18 sportivi din 12 ţări vor lupta la Galaţi, programul complet urmând să fie anunţat în cursul săptămânii viitoare.

„În primul rând va fi piramida finală la categoria grea, unde participă sportivi din 6 ţări, aici incluzând şi meciul de rezervă, apoi sunt programate duelurile pentru centurile mondiale, în care vor lupta fraţii Andrei şi Bogdan Stoica în faţa unor challengeri obligatorii. Seara se va încheia cu o confruntare România vs Restul Lumii, în care sportivi autohtoni precum Raul Cătinaş, Benjamin Adegbuyi, Cătălin Moroşanu şi Alexandru Lungu vor avea meciuri împotriva unor adversari de top”, a declarat Irimia.

Campion mondial din mai 2012, atunci când l-a învins pe Ivan Stanic, Bogdan Stoica (23 de ani, 30 de victorii – 2 înfrângeri) îşi va apăra titlul la categoria cruiser în faţa challengerului obligatoriu, bielorusul Igor Bugaenko (32 de ani, 50 de victorii – 5 înfrângeri). De asemenea, fratele său mai mare, Andrei (26 de ani, 31 de victorii – 5 înfrângeri), care a câştigat un meci eliminatoriu în decembrie anul trecut, învingându-l prin KO pe lituanianul Arnold Oborotov, îl va înfrunta la Galaţi, pentru titlul mondial la categoria super cruiser, pe cehul Ondrek Hutnik (30 de ani, 76 de victorii – 9 înfrângeri), devenit la rândul său pretendent oficial după ce l-a învins pe algerianul Massinissa Hamaili.

Evenimentul de pe 21 decembrie, de la Patinoarul din Galaţi, va fi transmis în direct la nivel global în aproximativ 100 de ţări de pe toate continentele.

sursa: click.ro

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*