Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

 

VIDEO! O ieșeancă în marea finală de la „Belgienii au talent”

O tânără extrem de talentată din Pașcani are Belgia la picioare. Adolescenta de 14 ani a reuşit să cucerească o ţară întreagă cu vocea ei şi a ajuns în finala la „Belgienii au talent”. Ramona Suliță are mari şanse să câştige marele premiu de 50.000 de euro duminică, 1 decembrie în ultima ediţie din acest sezon. Fata cântă de la vârsta de 3 ani, iar când vine vorba de viitor, recunoaşte că ar tenta-o, pe lângă muzică, şi o carieră de jurnalist.

Cu o interpretare a melodiei celebrei cântăreţe Adele, Ramona şi-a asigurat un loc în finala care va avea loc duminica aceasta. Juriul a fost pur şi simplu fascinant de talentul tinerei. Şi au ţinut să îi mulţumească pentru momentul pe care l-a oferit, chiar în română.

Extrem de emoţionată la audiţii, în semifinală Ramona a cucerit pur şi simplu scena. La semifinală, Ramona a venit însoţită de mamă, dar şi de sora ei.

Nu este prima oară când Ramona ajunge în semifinala unui concurs important. După ce s-a mutat în Belgia, românca a participat la concursul „Disney Channel Talent.”

„Muzica este viaţa mea”, a declarat Ramona pe site-ul concursului. Cântă de când avea 3 ani, iar un an mai târziu a început să ia lecţii de muzică şi să participe la concursuri în România, arată newspascani.ro.

Când a aflat că va merge în finală, talentata româncă a izbucnit în plâns. Pentru cea mai importantă reprezentaţie din concurs, adolescenta a decis să ţină secretă melodia pe care o va interpreta. A mărturisit doar că va fi vorba despre piesa unei cântăreţe pe care o apreciază foarte mult.

VEZI AICI VIDEO!!

Sursa: newspascani.ro

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*