Marti 21 Mai 2024, Actualizat acum 141 zile 12:00 am

 

Maratonul Speakerilor, la Iași

Maratonul Speakerilor este prima actiune de acest gen organizata la Iasi, care reuneste, in acelasi loc, 16 dintre cei mai buni traineri si coacheri din Romania.

Evenimentul are loc miercuri si joi, în intervalul orar 10.00 – 22.00, în sala Chopin de la etajul doi al Palas Mall si se adreseaza antreprenorilor, persoanelor din vânzari, companiilor mici sau mijlocii si studentilor de la facultatile cu profil business.

„Profesionistii, veniti din Bucuresti, Cluj-Napoca, Brasov si Iasi, le vor oferi participantilor consultanta în domenii precum persuasiune si negociere, management al resurselor umane, motivatie, comunicare în business, vânzari si leadership. Printre speakeri se numara si Iulian Penescu, desemnat în 2010 «Cel mai popular trainer al anului», de catre Business – Edu Awards. La Congress Hall, Iulian Penescu va sustine o prezentare despre importanta povestilor si a exemplelor pentru a vinde sau a motiva angajatii”, anunta organizatorii evenimentului.

Publicul va primi sfaturi si despre cursurile de perfectionare în domeniul financiar, leadership si calitatile de succes ale unui lider, valorificarea la maximum a potentialului angajatilor, despre cum ajuta business coaching-ul antreprenorii si managerii si multe altele.

Biletele sunt disponibile la Centrele Info Palas Mall, valoarea acestora fiind de 30 lei/zi, pentru 8 ore de workshop-uri antrenante sau de 50 lei/pentru 16 ore de curs, în cele doua zile ale evenimentului. Studentii beneficiaza de o reducere de 50%, costul de participare pentru acestia fiind de 15 lei/persoana, respectiv 25 lei/persoana.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*