Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

 

Pregătirile balului pentru o șeniletă, de la Iași, sunt în toi. Camelia Bogdănici a făcut febră musculară, în urma repetițiilor la dans.

Deputata Camelia Bogdănici şi luptătorul de K1 Cătălin Moroşanu se pregătesc intens pentru „Dansul pentru şeniletă” de joi seară. Toată presa locală anunță o prezență demnă de filmele de la Holywood. Și asta pentru că deputatul ieșean și sportivul au renunțat la clipele prețioase din timpul lor liber pentru a lua lecții de dans. Bogdănici a anunțat într-o conferință de presă încă de acum trei săptămâni, că primul dans îl va acorda lui Cristian Adomniței, președintele CJ Iași. „Nu există culoare politică atunci când e vorba de viața oamenilor”, spunea atunci demnitarul ieșean.

Bogdănici spune că de săptămâna trecută, a început repetiţiile pentru momentul artistic şi că are febră musculară. „Sunt cu febră musculară. Am repetat cu Cătălin şi în weekend. Am slăbit vreo trei kilograme in urma efortului depus”, a afirmat Bogdănici. „Mai avem repetiţii şi marţi, dar şi miercuri seară”, a mai declarat deputata de Copou.

Potrivit Cameliei Bogdănici, la balul de caritate vor veni majoritatea liberalilor care au fost invitaţi, oameni de afaceri, profesori, directori de școli și de spitale, medici. Bogdănici susţine că, la sugestia unui medic de familie, va trimite o scrisoare către primarii din judeţul Iaşi, dar şi din alte judeţe învecinate, dar şi către medicii de familie. „O parte din medici pot pune în cont o sumă de bani, oricât de mică ar fi. Şi primarii sunt interesaţi de şeniletă, dar şi oamenii din localităţile respective, pentru că ei sunt principalii beneficiari”, a spus Camelia Bogdănici.

Balul va fi organizat pe 21 noiembrie, la Hotel Astoria. Pentru cumpărarea unei noi ambulanțe cu șenile, este nevoie de aproape 50.000 de euro, bani pe care nicium ministru al Ministerului Sănătății nu a avut sau nu a dorit să-i acorde. Autovehiculul este extrem de important întrucât este singurul care paote ajunge la urgențele medicale pe timp de viscol și în condiții de drumuri blocate.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*