Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

 

Băsescu a câștigat procesul cu judecătoarea ieșeană Georgeta Buliga!

Curtea Supremă a anulat recursul formulat de Georgeta Buliga împotriva deciziei Curții de Apel București, deoarece acesta nu a fost timbrat. La început, instanţa de fond a respins acţiunea formulată de Buliga, de anulare a actului administrativ emis de Preşedinţie în ce priveşte pensionarea acesteia. Mai apoi, fostul magistrat a contestat sentința.

Buliga a fost acuzată că a primit suma de 8.000 de euro drept mită de la un ieşean, pentru a-i emite o sentinţă favorabilă în dosarul de partaj cu fosta lui soție. Astfel, Judecătoria şi Tribunalul Iaşi au hotărât ca fosta soţie a lui Popescu să primească 90% dintre bunuri, însă, la Curtea de Apel, sentința a fost schimbată, din completul de judecată făcând parte şi Buliga.

Oamenii legii au precizat că, după organizarea unui flagrant în casa judecătoarei de la Curtea de Apel Iași, au descoperit banii într-un sertar în care aceasta îşi ţinea lenjeria intimă.

Pe de altă parte, din clipa în care a fost pedepsită de colegii de breaslă la patru ani și șase luni de închisoare, Buliga a încercat să-şi recupereze pensia specială.

sursa: oradeiasi.ro

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*