Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

 

Ieşeni premiaţi la Gala „Oameni pentru Oameni”

Cea de-a zecea ediţie a Galei Oameni pentru Oameni a premiat cei mai generoşi şi mai implicaţi români. Anul acesta, impactul celor 120 premianţi şi nominalizaţi a însemnat donaţii şi voluntariat în valoare totală de aproape 14 milioane de euro (62.132.881 lei). Aceste resurse s-au transformat în incubatoare pentru maternităţi, terapie pentru copii cu autism, servicii pentru persoane cu boli terminale sau pentru bătrâni, cursuri pentru elevi, lumină într-un sat neelectrificat, mai mult sânge disponibil pentru transfuzii şi o mulţime de alte acte civice şi sociale care salvează vieţi şi ne dau speranţa că România are capacitatea de a se ajuta singură.

La categoria Cel mai bun fundraiser voluntar, premiul i-a revenit ieşencei Ana Maria Bălţeanu care, la 20 de ani, a înfiinţat o afacere socială care promovează artiştii plastici din Iaşi, a strâns 12.622 lei şi contribuţii în natură în valoare de 4.350 lei pentru programul YouthBank Iaşi.

Premiul pentru Cea mai de impact intervenţie a unui IMM prin sponsorizare a fost acordat societăţii Grafit Invest, o firmă de producţie publicitară din Bacău care, cu numai 9 angajaţi, au sprijinit cu sponsorizări, voluntariat, produse, servicii şi donaţii de la angajaţi, 15 organizaţii locale. Sprijinul lor se ridică la 35.000 lei/an, dintre care 30.000 de lei în natură.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*