Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

 

Târg de cariere pentru tineri, la Iași

În perioada 8-9 noiembrie va avea loc editia locală a târgului de cariere. “Este vorba despre cea de-a doua editie pe care o vom organiza in Iasi, prima avand loc in toamna anului 2008. Ne bucuram de sustinerea partenerilor cu traditie Angajatori de TOP, oferind astfel celor care sunt in cautarea unui loc de muncă șansa de a întâlni in cadrul evenimentului, atat companii multinationale, cat si angajatori care activeaza pe plan local.  Iasul este apreciat de clientii nostri ca fiind un oras cu potential in atragerea investitorilor, un oras care concentreaza un numar semnificativ de candidati potriviti cerintelor angajatorilor” a declarat Adrian Stanescu, Project Manager, Angajatori de TOP.

Targul de cariera va fi deschis vineri8 noiembrie intre orele 10.00-18.00 si sambata9 noiembrie in intervalul orar 10.00-17.00.

Pentru cele peste 1000 de oportunitati de carieră, angajatorii caută profesionisti cu experienta si candidati entry-level pasionati de domeniile: IT&C, finante – contabilitate, audit, proiectare, inginerie, customer service, asigurari, resurse umane, achizitii, marketing si vanzari.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*