Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

 

Campionul Ştefan Pavel, în stare critică

Ştefan Pavel, campionul la atletism, în vârstă de 26 de ani, se află în stare critică. În această după-amiază a intrat de două ori în stop cardiorespirator, iar medicii îl resuscitează de aproape 50 minute.

El este ţinut în viaţă cu ajutorul unor aparate de asistenţă cardio-respiratorie. Tânărul a intrat în comă profundă în urmă cu zece zile,  după ce a fost lovit de un amic, într-un bar, şi a căzut cu capul de asfalt.

Ştefan Pavel a fost operat sâmbătă dimineaţa pentru a i se curăţa cheagul de sânge de pe creier, dar duminică a făcut un stop cardio-respirator. El este campion naţional şi specialist în probele de 100, 200, 400 si 4 x 400  de metri. A participat la zeci de competiţii interne şi internaţionale şi a câştigat numeroase cupe şi medalii.

Reprezentanţii Inspectoratuli Judeţean de Poliţie au declarat că a fost luată măsura reţinerii suspectului pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală gravă, acesta fiind introdus în Arestul I.P.J. Iaşi. În cursul zilei de 3 octombrie, va fi prezentat unităţii de parchet competente cu propuneri legale.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*