Sâmbătă 28 Septembrie 2024, Actualizat acum 271 zile 12:00 am

 

Autostrada Iaşi – Tg Mureş: frecţie la un picior de lemn. Vezi cui aparţine afirmaţia!

Deputatul PDL Petru Movilă scrie pe blogul său că un demers susţinut de 12 parlamentari din Iaşi a fost catalogat de către un parlamentar PSD drept frecţie la picior de lemn.
Punctul 4 din Manifestul pentru Iaşi, semnat în 2012 de către toţi cei care astăzi sunt parlamentari în actuala coaliţie de guvernare, nu şi-a mai găsit sprijin decât într-o singură parte a alianţei, la doar un an după ce au promis ieşenilor că vor face tot ce le stă în putere ca aceste proiecte de maxim interes să se concretizeze.
Totuşi, astăzi, parlamentarii PSD nu au considerat necesar să susţină măcar cu o simplă semnătură, includerea Autostrăzii Iaşi – Tg. Mureş în lista de priorităţi a Guvernului.
Explicaţiile oferite în mass-media au fost de toate felurile, însă, real, în spatele acestora s-a ascuns o mare lipsă de respect, atât faţă de colegii parlamentari, dar mai ales faţă de ieşeni, susţine Petru Movilă.

Realitatea cruntă a faptului că parlamentarii PSD au tratat cu dispreţ un demers asemănător cu cel pe care ei l-au iniţiat în urmă cu un an, în prag de alegeri, este că cele mai importante puncte din Manifestul lor, cum ar fi Spitalul Regional de Urgenţe sau Autostrada Iaşi – Tg. Mureş, nu vor prinde viaţă, cel puţin în forma promisă la început. Nici unul dintre aceste proiecte nu va primi bani de la Guvern, aşa cum au promis ,cu mic, cu mare, cei din PSD Iaşi. Exact aşa cum s-a întâmplat şi în cazul aeroportului.
Diferenţa este că ei şi-au asumat un angajament în faţa ieşenilor printr-un document prezentat public, în prezenţa lui Ponta şi Antonescu, iar eu le-am cerut să fie consecvenţi şi corecţi faţă de ieşeni în ceea ce au promis, respectiv includerea Autostrăzii Iaşi – Tg. Mureş în strategia Guvernului pentru anii următori. Decizia era necesară pentru că nu există nici un proiect de maxim interes pentru judeţul nostru în strategiile actualei guvernări pentru 2014 – 2016.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*