Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

 

Job-uri de mii de euro pentru ieșeni. Vezi aici care sunt noile oferte de angajare!

Marea Britanie, Belgia, Olanda, Polonia și Malta. Acestea sunt țările care oferă locuti de muncă pentru români.

Flanders’ DRIVE este centrul de cercetare flamand pentru industria vehiculelor. Împreună cu companii și institute de top în cercetare, desfașoară proiecte avansate și orientate spre aplicații high-tech, în scopul de a dezvolta vehiculul viitorului. Compania caută un expert senior cu experiență în domeniul vehiculelor ecologice, care să cunoască în detaliu sistemele mecatronice. Salariul este pe măsura cerințelor: 45.000-60.000 euro brut/an.

O firmă  din Marea Britanie, regiunea Norfolk, caută cinci asistenți medicali. Salariul oferit este de 12-24 de lire pe oră, iar aplicanții aleși pot începe lucrul de la 1 ianuarie 2014. Cei interesați pot depune CV-ul în limba engleză, email:  il_eures@ajofm.anofm.ro.

Cei care nu au studii superioare, dar au experiență la asigurarea curățeniei în clădiri și camere și au cunoștințe minime de engleză pot candidata pentru un loc de muncă la o firmă din Malta. Sunt disponibile zece posturi, iar salariul este de 162 de euro/săptămână. Termenul limită de aplicare: 31 octombrie 2013. vezi aici mai multe detalii: http://www.eures.anofm.ro/ultimele5_detalii.php?id=2567

In Cracovia, Polonia sunt disponibile prin platforma Eures a Agenției Naționale de Ocupare a Forței de Muncă, patru posturi de analist AR. CV-urile se pot depune până pe 30 septembrie 2013.

vezi aici mai multe informații: http://www.eures.anofm.ro/ultimele5_detalii.php?id=2553

Toate ofertele pot fi consultate pe pagina oficială a aplicației eures a ANOFM Iași: http://www.eures.anofm.ro/

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*