Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

Cursuri pentru voluntari la Şcoala de Vară ADV România

Peste 20 de tineri vor putea să-şi dezvolte abilităţile în domenii esenţiale pentru viitor, cum ar fi comunicarea, asistenţa socială sau antreprenoriatul.
In premieră, această ediţie a Şcolii de Vară ADV România se va realiza pe două paliere, unul destinat formării tinerilor care nu au încă experienţa participării în diverse proiecte, a implicării în activităţi publice şi un altul, destinat formării şi practicii, pentru tineri care s-au implicat în acţiuni publice şi campanii de voluntariat, iar acum  sunt aleşi într-un program de internship.
Activităţile care se vor desfăşura zilnic la Clubul Tinerilor al ADV România, se vor realiza dezbateri despre drepturile şi obligaţiile tinerilor, consiliere în alegerea unei cariere, şansele de a deveni antreprenori. Vor fi realizate campanii de informare în domeniile HIV/SIDA şi al consumului de droguri şi vor fi vizionate filme educative care apoi vor fi discutate.
„Am gândit astfel programul Şcolii de Vară ADV România deoarece am observat o segmentare a tinerilor cu potenţial – unii foarte, foarte implicaţi în activităţi variate,  şi alţii pasivi, care manifestă dorinţă de implicare, dar nu au avut încă oportunitatea de a se manifesta” spune Angela Achiţei, preşedintele ADV România.
http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*