Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

 

Trei membri ai clanului Corduneanu şi alţi doi interlopi, trimişi în judecată

Liderul clanului Corduneanu, Constantin Corduneanu, doi dintre fraţii săi şi alţi doi interlopi au fost trimişi în judecată de procurorii anticorupţie într-un dosar de trafic de influenţă, potrivit unui comunicat al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Conform agenţiei Mediafax, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Iaşi i-au trimis în judecată pe Gheorghe Rusu (fost Corduneanu), aflat în stare de arest, pentru complicitate la trafic de influenţă şi deţinerea sau portul de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept, şi pe fraţii săi, Constantin Corduneanu, liderul clanului, şi Vasile Călin (fost Corduneanu) pentru favorizarea infractorului.

În acelaşi doocurorii anticorupţie i-au trimis în judecată pe interlopul Tiberiu Francisc Cristodorescu pentru trafic de influenţă, şi pe Gheorghe Clapon pentru trafic de influenţă, spălare de bani şi ultraj, aceştia aflându-se în arest.

Soţia lui Clapon, Tatiana Rodica Clapon, şi un apropiat al clanului Corduneanu, Silviu Iulian Gâtlan, au fost acuzaţi de mărturie mincinoasă. De asemenea, procurorii au trimis în judecată şi societatea Ambra Line Production din Iaşi pentru spălare de bani.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*