Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

 

Recompensă pentru prinderea hoților care au spart amanetului Corelia, din cartierul Alexandru cel Bun

Administratorii casei de amanet vor să ofere o recompensă pentru orice informație valabilă care să ducă la prinderea jefuitorilor.

În dimineața zilei de 10 iulie, hoții au spart amanetul din cartierul Alexandru cel Bun și au furat caseta de valori cu bijuterii de 200.000 de lei și bani cash: 12.000 de lei. “Banii vor fi daţi şi în funcţie de cât ajută informaţia pe anchetatori. Cei care vor să pună mâna pe recompensă pot să ne contacteze la numărul de telefon 0752.873.823”, a spus unul dintre reprezentanţii societăţii.

După mai bine de o lună de la furtul casetei de bijuterii din interiorul amanetului, poliţiştii aproape că au epuizat pistele. Surse din cadrul anchetei spun că oamenii legii au audiat peste 40 de persoane, printre aceştia numărându-se suspecţi, martori, sau apropiaţi ai angajaţilor care lucrează sau au lucrat la amanet. Spargerea punctului de lucru a avut loc pe 10 iulie, în jurul orei 3 noaptea. Hoţii au spart uşa de la intrare apoi au format codul de acces, după care au furat cutia metalică de valori, apoi au dispărut.

Angajatele au venit la serviciu în jurul orei 9, iar dispariţia banilor a fost sesizată o oră mai târziu.

Hoţii au fost filmaţi de o cameră video aflată în interiorul punctului de lucru dar imaginile sunt neclare şi nu au ajutat. Poliţiştii au precizat că hoții au acționat la pont și că sunt continuate cercetările. “Se fac cercetări pentru identificarea autorilor şi tragerea lor la răspundere. Ancheta continuă în acest caz până la identificarea autorilor”, a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt în cadrul Poliţiei.

Firma Corelia are sediul administrativ în Piatra Neamţ, iar în municipiul Iaşi are mai multe puncte de lucru.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*