Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

 

Condamnat la 27 de ani de închisoare pentru că şi-a ucis fratele

Gelu Lungu, un bărbat de 64 de ani, din Lunca Cetăţuii, a fost condamnat de Tribunalul Iaşi la 27 de ani de închisoare pentru omor deosebit de grav. În plus, el va trebui să achite daune de 60 000 de lei unei urmaşe a victimei sale.

Gelu Lungu a fost eliberat condiţionat în toamna anului trecut, atunci când a mers să locuiasca în casa unui sătean din Lunca Cetăţuii. În aceeaşi localitate trăia şi fratele său de pe mamă, Ioan Achiţei. Între cei doi fraţi existau permanent certuri din cauza moştenirii.
În aprilie, cei doi au mers împreuna la un bar unde au consumat băuturi alcoolice. Lungu i-a propus lui Achiţei să meargă în locuinţa sa, unde au început sa se certe.  Gelu Lungu a pus  mâna pe o secure, cu care l-a lovit violent pe fratele sau, în zona gâtului. Dupa ce victima a căzut la pământ, agresorul a continuat să o loveasca. Şi-a lăsat apoi fratele într-o baltă de sânge, după care s-a pus în pat şi s-a uitat la televizor. S-a culcat în acea noapte în aceeasi cameră în care se afla cadavrul fratelui său. El s-a predat singur la Poliţie a doua zi.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*