Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

 

Dovezi ce socheaza orice parinte! Scenariul de groaza care depaseste imaginatia iesenilor

Un barbat cu chip de monstru a distrus cinci destine • Ca un actor de mana a doua, si-a indeplinit rolul pana la final • Intreaga regie a inclus perversiuni sexuale si batai violente • Protagonista acestui film de groaza a sfarsit la doi metri sub pamant • Cinci copii nu vor mai cunoaste niciodata adevarata valoare a celor mai scumpe cuvinte: „mama” si „tata”

Pentru cinci copii, destinul pare desprins dintr-un film de groaza. Cosmarul prin care au trecut depaseste orice imaginatie si orice scenariu. Singura lor vina a fost ca s-au nascut. Acum nu le ramane decat sa se roage la ingerul care le vegheaza fiecare pas. In casa modesta a familiei Gorgos, domnesc lacrimile, doliul si zbuciumul sufletesc. Unui barbat cu chip de monstru i-a fost luat pe cale legala dreptul de a se mai numi „tata”. Din pacate, autoritatile s-au trezit mult prea tarziu, iar drept dovada stau coroanele de flori deasupra pamantului inca proaspat sapat, din cimitirul localitatii Cositeni. Cele mai dureroase sunt cuvintele unei fetite de doar 4 anisori. „Mamica mea nu mai era frumoasa. Avea in fiecare zi toata fata vanata, iar mainile ii tremurau uite asa…”, a spus Mariuta. Pe bunica celor cinci copii am gasit-o in gradina cu flori, unde pregatea un buchet colorat pentru a merge la fiica sa. Nu sarbatorea ziua de nastere. Era cu lacrimi in ochi, pentru ca s-au implinit patru luni de cand si-a ingropat copilul. Elena Gorgos, in varsta de 56 de ani, din localitatea Cositeni duce o lupta grea pentru a-si tine la piept nepotii. „In martie mi-a murit fiica. Nu avea nicio boala si abia implinise 35 de ani. Locuia cu sotul si copiii in localitatea Madarjac. Intr-o seara, m-au anuntat niste vecini ca se simte foarte rau, nu se mai poate da jos din pat si este umflata toata. Am dus-o la Spitalul de Boli Infectioase si in cateva zile a inchis ochii pentru totdeauna. Cand am mers sa o duc la spital, era batuta. De 11 ani a dus o viata de cosmar langa barbatul ei. Am facut plangere la Parchet, pentru ca am aflat un lucru groznic de la copii. Ginerele meu, Tica Vatra, o indopa cu medicamente in fiecare zi. Cred ca mi-a otravit fata in fiecare zi cate putin. Nu vreau, mama, decat sa aflu ce se intampla cu acel dosar si sa am sanatate sa-mi cresc nepotii”, a spus bunica, izbucnind in lacrimi.

Perversiuni sexuale cu propria fiica

Dupa spusele femeii, ginerele ei este cunoscut ca un om violent si are antecedente penale. A fost condamnat pentru ca a batut un vecin pana l-a adus aproape de ceasul mortii. Cei doi bunici isi cresc nepotii fara nicio bruma de bani. Nici macar alocatiile copiilor nu au ajuns la ei, banii fiind ridicati de tata. Inca nu au ajuns la varsta pensionarii si singurele resurse sunt legumele si cerealele pentru care muncesc pana noaptea tarziu. Pe prispa casei stau taiate cateva felii de rosii si un colt de paine. Iar podeaua de lut este imbracata in toale traditionale curate. Sunt saraci, dar se zbat sa faca orice pentru ca statul sa nu le ia nepotii in plasament. „Constantin, de 9 ani, si Ionut, de 8 ani, sunt cu bunicul lor pe deal. Au de adunat niste fan, dar se intorc indata la masa. Fetele raman cu mine pe langa casa. Sunt lumina ochilor mei si tot ce mi-a ramas de la fiica mea. Elena, fata cea mare, a patimit cel mai mult. Tatal ei s-a purtat ca un animal cu ea. Mi-e si rusine sa spun, pentru ca sunt femeie batrana. A profitat de fata fara nicio mustrare de constiinta. Am dus-o la medic pentru control si a reiesit ca inca este virgina. Dar a povestit ca i-a facut alte porcarii. S-a jucat cu ea, cu corpul ei pentru a-si satisface placerile lui. Fata asta mai poate uita porcariile astea vreodata? Nu a avut curaj sa povesteasca, pentru ca era batuta in fiecare zi. Cea mica povesteste ca un om mare cum mama ei primea pastile si bataie in fiecare zi. Mi-e frica sa nu intre noaptea peste noi, pentru ca acum este decazut din drepturile parintesti si nu are voie sa se apropie de copii”, a mai spus Elena. La doar 12 ani, fetita a fost supusa unor jocuri erotice de propriul tata. Bunica povesteste ca barbatul s-a autosatisfacut in fata copilei si a obligat-o sa fie martora la o astfel de scena.

„A dat-o si cu capul de clanta”

Mariuta arata involuntar, la fiecare cinci minute, cum era lovita mama sa. Se tranteste pe jos si spune ca de multe ori si-a vazut mama calcata in picioare, dupa care inchidea ochii de fiecare data pentru cateva minute. „A dat-o si cu capul de clanta, uite asa… de multe ori. Tata ii dadea pastile, pentru ca spunea ca e racita. Imi place ca acum stau la bunica, dar nu prea sunt copii cu care sa ma joc”, mai spune Mariuta. Celelalte doua fete sunt tacute si poate varsta le face sa-si doreasca din tot sufletul sa uite cosmarul prin care au trecut. Bunica le-a aratat doar o singura data o poza cu mama lor, iar atunci toti cei cinci au izbucnit in lacrimi si au mers la cimitir. Tipau ca isi vor mama inapoi, sa fie alintate si tinute in brate. De atunci, albumul cu poze nu a mai stat pe masa din bucatarie, iar bunica spune ca pozele le va arata dupa ce va mai trece un timp. In curtea plina cu flori raman cinci suflete chinuite, care fara ajutorul unui psiholog, vor ramane marcate pe viata de cel care in loc sa se bucure de fete, le-a spus monstruozitati greu de imaginat. Bunica ramane sa se zbata in instanta, pentru a se face lumina in privinta mortii fiicei sale.

Sursa: Buna ziua Iasi

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*