Duminică 12 Mai 2024, Actualizat acum 132 zile 12:00 am

 

Poliţiştii şi inspectorii sanitar veterinari, în control la Piaţa Nicolina

Poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie, cei din cadrul Serviciului Rutier, Serviciului de Investiga Serviciului de Investigare a Fraudelor, cu sprijinul lucrătorilor  D.S.V.S.A. Iaşi au organizat o acţiune, miercuri, în zona Pieţei Nicolina,  în vederea verificării legalităţii comercializării produselor alimenatare şi nealimentare, aducerea la cercetări a unor persoane suspectate de comiterea unor infracţiuni, depistarea persoanelor pe numele cărora au fost emise mandate de executare a pedepsei închisorii, precum şi pentru monitorizarea şi controlul traficului rutier în zonă.          
Cu această ocazie au fost aplicate 89 sancţiuni contravenţionale în valoare de 13.940 lei, fiind ridicate în vederea confiscării produse alimentare şi nealimentare în valoare de 447.000 lei.           

De asemenea a fost identificat şi condus la sediul poliţiei S. Marius, de 34 ani, din comuna Schitu Duca, pe numele căruia a fost emis în data de 02.07.2013 un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 3 ani pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.          

A fost adus la sediul poliţiei un bărbat care se sustrăgea cercetărilor într-un dosar penal.          Poliţiştii de proximitate au împărţit cetăţenilor şi în special femeilor, peste 100 de  pliante cu sfaturi preventive cu privire la tâlhăriile comise prin smulgere.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*