Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

 

Deep Central în concert la Iulius Mall

Sâmbătă, 8 iunie 2013, Deep Central îşi invită fanii la Iulius Mall, la un concert incendiar. Evenimentul va avea loc de la ora 19.00, la etajul întâi, în zona Café Blanc şi au acces gratuit toţi cei care doresc să se bucure de muzică bună. Tot sâmbătă, un client norocos va câştiga, prin tragere la sorţi, un sejur all inclusive, de şapte zile, la Mamaia, pentru două persoane.
 
Concertele şi cadourile din partea Iulius Mall vor continua toată luna iunie. Pe 15 iunie, mall-ul va premia o familie cu o vacanţă all inclusive în Turcia, pentru şapte zile, la un hotel de cinci stele, valabilă pentru doi adulţi şi doi copii. În aceeaşi zi, de la ora 19.00, trupa Bere Gratis le va cânta ieşenilor. Pe 22 iunie, un client va afla că va pleca împreună cu alţi trei prieteni pe insula Kos, în Grecia, unde va petrece un sejur de şapte nopţi, la un hotel de cinci stele, în regim demi-pensiune. De la ora 19.00, Andreea Bălan va da startul carnavalului, într-un show conceput ca o petrecere exotică de la Rio de Janeiro.
 
Pentru a participa la tombola cu premii, clienţii trebuie să cumpere din Iulius Mall în valoare de minimum 100 de lei. Primii 100 de clienţi ai zilei, care îşi vor încerca norocul la Centrul Info, prin apăsarea unui buton conectat la un ecran, au şansa să câştige premii instant precum: ochelari de soare, genţi izoterme, produse de îngrijire Avon sau răcoritoare Nestea.
 
IULIUS MALL îşi premiază clienţii cu vacanţele pe care şi le doresc: romantism pe plajă, relaxare în familie şi distracţie alături de prieteni!
 
http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*