Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

Student împuşcat în cap de colegi

Un student a fost adus la Spitalul de Neurochirurgie, după ce a fost împuşcat în cap cu un pistol de airsoft. Studentul, în vârstă de 20 de ani, El a fost rănit de unul dintre cei trei prieteni cu care se afla. Incidentul s-a produs în cursul nopţii de luni, la trecerea pentru pietoni din faţa Parcului Expoziţiei. Poliţiştii au deschis o anchetă şi au întocmit dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi distrugere.

Poliţiştii spun că în jurul orei 2:50, un cetăţean anunţa la Sistemul 112 că, în zona Agronomie, a izbucnit un conflict între patru tineri.

Poliţiştii s-au deplasat cu operativitate la faţa locului, ocazie cu care au identificat la scurt timp toate persoanele implicate, respectiv patru tineri, cu vârste cuprinse între 20 şi 24 de ani.

Din verificări s-a stabilit faptul că tinerii, care sunt colegi de facultate, se aflau în stare de ebrietate, iar în urma unui conflict spontan, doi dintre ei s-au lovit reciproc, unul dintre aceştia a executat un foc cu un pistol de tip Airsoft, cu bile din plastic, iar colegul său a fost transportat la spital pentru investigaţii. Persoanele implicate au fost conduse la sediul Poliţiei pentru cercetări. În cauză s-a întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi distrugere„, a declarat Alexandru Chelaru, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*