Sâmbătă 11 Mai 2024, Actualizat acum 131 zile 12:00 am

 

Dumitru Oprea: “A dispărut populismul şi au apărut disponibilizările lui Ponta”

oprea dumitruSenatorul PDL Dumitru Oprea consideră că actuala putere dă dovadă de o mare ipocrizie atunci când a anunţat disponibilizările din sectorul de stat. Într-o declaraţie politică, susţinută în plenul Senatului, parlamentarul ieşean s-a referit la recentele propuneri de concedieri de la Poşta Română şi la reducerea numărului de angajaţi, din companiile de stat şi din sectorul bugetar, cu peste 10.000, până în 2018.

Senatorul Dumitru Oprea a amintit atitudinea primitivă a USL de pe vremea disponibilizărilor guvernului Boc, fără de care situaţia economică a României nu putea fi stabilizată. Iar reprezentanţii PSD, PNL şi PC au ignorat realitatea economică a acelui moment şi au preferat să radicalizeze nemulţumirile oamenilor, să-i sperie şi să-i incite.

Astfel, socialiştii au adunat procente electorale fără a se gândi la consecinţele economice ale gestului lor. De aceea, parlamentarul PDL a subliniat ipocrizia premierului Ponta care, înainte de a veni la putere, pretindea că disponibilizările sunt o eroare, iar acum anunţă concedieri în cascadă.

Ca urmare, Dumitru Oprea crede că executivul Ponta ar trebui să conştientizeze efectele jocului făcut în timpul opoziţiei, pentru că românii îl descoperă pe zi ce trece, aşa cum îşi dau seama cât de real este şi milionul de noi locuri de muncă promise de USL la alegeri.

 

 

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*