Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

 

Festivalul Ars Urbana, la sfârşitul săptămânii, la Iaşi

Festivalul Ars Urbana aduce la Iaşi în perioada 10 – 12 mai două concerte, concursuri de breakdance, graffiti şi skateboard şi petreceri de excepţie.

Asociaţia Con Tour, cu sprijinul Primăriei Iaşi organizează la acest final de săptămână cea de-a treia ediţie a Festivalului Ars Urbana, manifestare ce doreşte să pună în valoare arta stradală, sporturile şi cultura urbană. Vineri, iubitorii acestui gen sunt aşteptaţi la concertul formaţiei de hip-hop – Grupul de Rezistenţă care lansează la Iaşi primul lor album, intitulat „Opunem rezistenţă”.

Sâmbătă seara urmează concertul trupei R.O.A (Rise of Artificial) care abordează genuri precum electronic, breakbeat şi indie. De asemenea în cadrul festivalului este programat vineri un concurs de graffiti, iar sâmbătă concursuri de skateboarding şi brakedance. Evenimentul se va încheia duminică seara cu o demonstraţie de Dj-ing şi Beatbox şi o petrecere a participanţilor. Detalii suplimentare se pot găsi pe pagina de Facebook a evenimentului – Ars Urbana Romania.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*