Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

Situaţie tragi-comică la percheziţia de la domiciliul lui Judele din Iaşi

Familia administratorului judeţului Botoşani a avut parte, la sfârşitul săptămânii trecute, de întâmplare mai puţin obişnuită. După ce, în jurul orei 5.30, au sărit gardul şi au spart casa în care locuiesc soţia şi cei doi copii ai lui Radu Judele, “mascaţii” din Iaşi au avut o solicitare mai puţin obişnuită. Ei au cerut soţiei lui Judele să iasă să descuie poarta casei, pentru că procurorul anticorupţie nu poate sări gardul.

Ulterior, anchetatorii i-au răvăşit întreaga locuinţă a lui Judele.

Percheziţia a avut loc joia trecută şi s-a desfăşurat în paralel cu descinderile de la apartamentul din Botoşani, unde se afla Radu Judele, de la biroul din Consiliul Judeţean, de la sediul firmei RJR International din Iaşi, care aparţine familiei acestuia, dar şi de la locuinţa din Iaşi a mamei lui Radu Judele.

Percheziţiile au avut loc într-un dosar de corupţie, în care au fost arestat deja directorul Autorităţii de Management pentru Programul Operaţional Sectorial Mediu – AM POSM , Adrian Mândroiu. Acesta ar fi cerut şi primit bani şi alte bunuri de la proprietarii companiei Tahal  Consulting Engineering.

Radu Judele este chemat, marţi, la Direcţia Naţională Anticorupţie Bucureşti, pentru a fi învinuit oficial în acest dosar.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*