Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

 

Fostul deputat Păduraru reacţionează pe Facebook faţă de numirea în funcţii de conducere în PSD a lui Cârlan şi Nani

Fostul deputat PDL Nicuşor Păduraru a reacţionat la auzul veştii că ex preşedintele PDL, Dan Cârlan, şi directorul de la Antibiotice, Ioan Nani, au primit funcţii importante în conducerea PSD Iaşi. Într-o postare pe contul său de pe Facebook, Păduraru spune că acum vreo doi ani se juca mediatic importanţa celor doi în PDL, ”fiind câţiva care ar fi mers până la eliminarea din partid a contestatarilor. Proteste, onoare, deschidere, principii… toate se împleteau în declaraţii publice. „Onorabilii ” tac azi mâlc sau ameninţă în continuare prin interiorul PDL Iaşi, fiind acoperiţi chiar de lideri de la centru ce admiră mai degrabă cameleonii decât oamenii serioşi. Totodată, Nicuşor Păduraru sugerează să plece şi ceilalţi care au nostalgii sau interese.

După cum se vede li se dau posturi de conducere in partid şi funcţii bănoase sub umbrela statului, e păcat să nu le fie „apreciate ” calităţile…”, mai spune Păduraru în postarea sa. El menţionează că nu este interesat de cele două personaje, semnalul fiind orientat spre interiorul PDL.

Mă întreb cum de mai deschid gura acei apărători ai celor doi şi ce rol fundamental mai vor prin PDL cât timp e clar că apărau ceea ce nu merita apărat ? Şi ce credibilitate mai vor să aibă? ”, spune Nicuşor Păduraru în aceeaşi postare.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*