Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

 

Amenzi de aproximativ 18.000 de lei pentru mai mulţi comercianţi ieşeni

Mai mulţi comercianţi ieşeni au fost amendaţi de Serviciul Control Intern din cadrul Primăriei Iaşi cu sancţiuni în valoare totală de 17.700 de lei.

Mai multe unităţi de alimentaţie publică au fost controlate de angajaţii Primăriei şi amendate pentru lipsa autorizaţiilor de funcţionare.

De asemenea, s-au mai dat sancţiuni pentru lipirea ilegală de afişe în staţiile RATP sau pentru nerespectarea unor somaţii privind ridicarea unor autovehicule de mare tonaj, staţionate pe drumurile publice.

În plus, au fost acordate 17 somaţii pentru refacerea carosabilului afectat de lucrările de intervenţie la reţeaua publică de apă pe străzile Strămoşilor, Vântu 17, Th. Pallady 9 şi 11, Al. T. Neculai 43, Al. Copou, Dacia, Bulevardul Independenţei, Păcurari int. Petru Poni, bulevardul Carol I, strada Canta, şoseaua Păcurari, strada Neculau int. strada Păcurari, strada Cuza Vodă Select, strada Bucium 25, strada Mitropolit Varlaam 1, strada Sf.Andrei 47, strada Th. Pallady 3, strada Horia int. Arh.G.M.Cantacuzino.

A fost acordată şi o somaţie pentru refacerea carosabilului afectat de lucrări de intervenţie la reţeaua de energie electrică în strada Frumoasa 3 şi patru somaţii pentru prezentarea graficelor de execuţie a lucrărilor de îngropare a reţelei de transmisii de date, în strada A. Panu.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*