Duminică 12 Mai 2024, Actualizat acum 132 zile 12:00 am

 

Consiliul Judeţean a demarat cele mai importante licitaţii din cadrul Proiectului „Sistem de management integrat al deşeurilor în judeţul Iaşi”.

În cursul lunii aprilie, Consiliul Judeţean va demara patru din cele cinci mari licitaţii din cadrul Proiectului „Sistem de management integrat al deşeurilor în Judeţul Iaşi”. Valoarea totală a acestora este estimată la suma de aproximativ 150 milioane lei, fără TVA.

Este cel mai important proiect cu finanţare europeană pe care îl are în acest moment Consiliul Judeţean. Anul trecut am deblocat proiectul, am reuşit să depunem şi cererea de finanţare. Luna viitoare vor avea loc patru din cele cinci licitaţii care trebuie organizate în vederea demarării efective a lucrărilor. În scurt timp va apărea pe siteul de achiziţii publice şi anunţul privind achiziţia de utilaje de lung curier. Până acum suntem într-un ritm corect. Semnarea contractelor de lucrări trebuie efectuată până la finalul anului”, a declarat Cristian Adomniţei, preşedintele Consiliului Judeţean.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*