Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

 

Gabriel Surdu, cel sfios de politicos o întreabă pe Macovei: Îmi permiteţi să pun o întrebare?

Aflaţi în timpul unei dezbateri pe baza moţiunii, ”Reformiştii”, în baza căreia europarlamentara Monica Macovei candidează la şefia PDL, preşedintele Organizaţiei Judeţene Iaşi, Gabriel Surdu i-a cerut politicos permisiunea Monicăi Macovei să-i adreseze o întrebare. Replica europarlamentarei a fost tăioasă ”Dar mă votaţi?” Puţin intimidat, liderul PDL Iaşi i-a spus Monicăi Maovei de răul făcut de aceasta în toamna trecută, când candidatura sa la parlamentare a fost respinsă de comisia de etică a ARD.
 
„Mi-aţi făcut un mare rău, pentru că nu am ştiut motivele respingerii candidaturii mele în comisia de etică. Posibil ca informaţiile pe care le-aşi avut atunci să nu fi fost conforme cu realitatea”, a spus Gabriel Surdu.
 
În replică, Monica Macovei a spus că motivaţiile au fost trimise preşedintelui interimar al PDL, Vasile Blaga, iar dacă are neclarităţi să se adreseze acestuia.
 
”Rezultatele se găsesc la conducerea partidului”, a spus Macovei.
 
Cu toate că omul de afaceri Gabriel Surdu a fost respins în comisia de etică a ARD, el a figurat pe liste la parlamentarele din decembrie 2012, în mediul rural, având susţinerea lui Vasile Blaga.
 
Monica Macovei însoţită fiind de colegul său Cezar Preda s-a aflat la Iaşi pentru a-şi prezenta moţiunea cu care aceasta candidează la şefia PDL. Aceasta este cea de-a treia candidatură prezentată la Iaşi, după Vasile Blaga şi Elena Udrea. Spre deosebire de ceilalţi doi contracandidaţi, Monica Macovei nu s-a bucurat de o audienţă la fel de mare.
 
Liderii ieşeni au PDL susţin candidatura lui Vasile Blaga, însă au precizat că delegaţii ieşeni la congres vor avea libertatea să aleagă pe cine vor la conducerea partidului. Fostul deputat Marius Spânu şi senatorul Dumitru Oprea au anunţat că vor vota moţiunea Monicăi Macovei.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*