Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

 

Susţinere reciprocă între Udrea şi Macovei

PDL Iasi Elena Udrea si Gheorghe Stefan 2Elena Udrea a declarat că este posibil ca ea şi Monica Macovei să se susţină reciproc în cazul în care va exista turul doi de scrutin pentru alegerea preşedintelui PDL,la Convenţia Naţională de pe 23 martie. 

Dacă nu voi câştiga din primul tur, cu 50 la sută plus din voturi, atunci văd posibilă şi dezirabilă o susţinere între moţiunea mea şi cea a Monicăi Macovei”, a spus într-o conferinţă de presă Elena Udrea.

Ea a recunoscut că deşi nu crede că principalul contracandidat, Vasile Blaga, poate fi un adevărat preşedinte al PDL, în situaţia în care acesta pierde competiţia din partid ar trebui să se regăsească în echipa de conducere. Nu a precizat însă care va fi funcţia care i se va atribui.
 
”Niciodată nu am crezut că Vasile Blaga este potrivit pentru şefia PDL. Vasile Blaga este un om care a făcut multe pentru PDL, este un om care ţine la acest partid. Cred că trebuie să se regăsească în echipa de lideri a PDL. Ţine doar de domnul Blaga ce funcţie va dori să deţină după alegerile din 23 martie”, a spus Elena Udrea.
 
Elena Udrea şi-a prezentat Iaşi moţiunea Noul PDL- Noua Românie, cu care candidează la şefia PDL. La întrunire au luat parte şi câţiva susţinători ai moţiunii sale, printre care primarul municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan şi liderul PDL Bacău, Gabriel Berca, Gherghe Tinel, deputatul Florin Popescu.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*