Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

 

Gheorghe Nichita îl atacă pe Tomaşeschi

Gheorghe Nichita, liderul PSD Iaşi spune că este o aberaţie plângerea penală făcută de preşedintele Forţei Civice Iaşi, Dragomir Tomaşeschi pe numele său, a premierului Victor Ponta şi a ministrului Relu Fenechiu. 

Nichita şi-a amintit de vechile conflicte pe care le-a avut în calitate de primar pe vremea când Dragomir Tomaşeschi era prefectul PDL dar şi de faptul că acesta a fost protagonistul unor scandaluri.

A fost un prefect total politizat, avansat acolo pe căi obscure. El s-a comportat ca un prefect foarte multe probleme legate de aplicarea legii şi de moralitate, iar acum pozează într-un politician aberant. Se bagă singur în seamă. Oare Mihai Răzvan Ungureanu ştia cu cine se asociază sau nu cumva Mihai Răzvan Ungureanu, care lăsa impresia că poate fi un viitor în politica românească, şi-a închis orice cale pentru a fi politician mare atunci când s-a asociat cu un asemenea om? Ştiţi cum e proverbul românesc: spune-mi cu cine te asociezi ca să-ţi spun cine eşti, spune-mi cu cine te aduni ca să-ţi spun cine eşti”, a spus Gheorghe Nichita.

Forţa Civică Iaşi, prin preşedintele organizaţiei judeţene, avocatul Dragomir Tomaşeschi, a redactat o plângere penală împotriva premierului Victor Ponta, preşedinte PSD, primarului Gheorghe Nichita, care este şi vicepreşedinte, şi a deputatului Relu Fenechiu, ministru al Transporturilor şi vicepreşedinte PNL. Plângerea penală a fost făcută din cauza promisiunilor neonorate pe care USL le-a făcut în campaniile electorale de la alegerile locale şi parlamentare din 2012, printre acestea fiind asigurarea finanţării pentru modernizarea Aeroportului Iaşi, construirea autostrăzilor Iaşi-Târgu Mureş şi Iaşi-Bucureşti, construirea Spitalului Regional Iaşi, micşorarea preţului plătit de populaţie la gigacalorie.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*