Marti 19 Martie 2024, Actualizat acum 78 zile 12:00 am

 

FOTO Percheziții într-un dosar de droguri de mare risc. Cocaină de 45.000 de euro ridicată de anchetatori

perchezitii droguri (2)Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Iaşi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași, au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict a mai multor persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc.

La data de 4 martie 2020,  pe raza municipiului Iași, a fost desfășurată o acțiune de prindere în flagrant delict a unui grup de persoane specializat în trafic de droguri de mare risc.

În urma acțiunii, polițiștii au ridicat 25.600 de lire sterline și un kilogram de cocaină, ce ar fi urmat să fie comercializată contra sumei de 45.000 de euro.

Ulterior, au fost efectuate 5 percheziții domiciliare, în urma cărora au fost indisponibilizați 2.100 de lei şi 17.200 de lire sterline şi au fost ridicate, în vederea confiscării, trei autoturisme şi autoutilitare, care ar fi fost folosite pentru transportul drogurilor şi banilor.

Patru persoane au fost conduse la audieri, iar față de trei dintre acestea procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași au dispus reținerea pentru 24 de ore.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R., iar în activități au fost angrenați și jandarmi ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Iași.

 

 

 

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*