Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

 

VIDEO! Percheziții la traficanți de droguri din Iași. Un bărbat a fost arestat

droguriPoliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Iaşi, au efectuat, pe 16 septembrie,  două percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Iaşi, într-un dosar penal întocmit pentru introducere în ţară de droguri de risc şi trafic de droguri de risc.

Din cercetări a rezultat că, drogurile de risc (cannabis) ar fi fost trimise în Iaşi din Madrid-Spania, prin intermediul unei societăţi internaţionale de transport colete.

La aceeaşi dată, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Iaşi au prins în flagrant delict un bărbat, de 44 de ani, imediat după ce ar fi ridicat un colet cu 1.249 g. de cannabis.

În baza probatoriului administrat în cauză, persoana a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind ulterior prezentată Tribunalului Iaşi, care a dispus arestarea sa preventivă, pentru 30 de zile.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate, pe lângă cele 1.249 g. de cannabis, 275 de cutii de petarde, 3 hard-diskuri, 3 medii de stocare şi cartele telefonice.

De asemenea, în cadrul activităţilor, au fost conduse la cercetări 3 persoane.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*