Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

 

O mamă și doi copii ai săi, arși de vii

incendiu pompieriO mamă și doi copii ai au murit arși de vii, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un incendiu la o casă din Slobozia, comuna Voinești. Cinci copii au rămas acum fără mamă și vor fi crescuți de bunici. La faţa locului au ajuns mai multe autospeciale ale pompierilor, dar şi echipaje de salvare. Două persoane au fost găsite decedate la faţa locului, respectiv o femeie de 40 de ani şi unul dintre fiii acesteia, în vârstă de 1 an. Cei doi au fost intoxicaţi cu monoxid de carbon şi nu au răspuns manevrelor de resuscitare ale salvatorilor.

În cameră se mai afla şi o fetiţă de 6 ani, găsită inconştientă de autorităţi. Minora a fost resuscitată şi a răspuns manevrelor medicale, fiind transportată de urgenţă la spital. La Spitalul Clinic de Copii „Sfânta Maria”, fetiţa a decedat.

Polițiștii iau în calcul că focul ar fi fost pus intenționat.

Vecinii spun că pe fondul neînțelegerilor dintre soți și a consumului de alcool bărbatul ar fi dat foc la casă. Vecinii susțin că acesta a luat din grajd o sticlă cu benzină și a aruncat-o pe plapuma copiilor dându-le foc.  De altfel, tatăl copiilor a fost găsit și el jos, inconștient, dar a fost dus la spital, iar medicii i-au salvat viața.

„Cauza probabilă a incendiului este folosirea intenţionată a unei surse de aprindere în scopul de a genera incendiul”, susțin reprezentanţii ISU Iaşi.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Iași: O mamă și doi copii au ars de vii | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*