Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

 

Studentă din Iași moartă în accidentul de autocar din Spania

accident spaniaO studentă a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași a murit, duminică, în accidentul de autocar care a avut loc în apropierea localității Freginals, provincia Tarragona din Spania.

Veronica Matcovici avea 23 de ani și era în anul I, la studii de master, la Facultatea de Geografie și Geologie, ea urmând un stagiu de studiu Erasmus la Universitatea din Barcelona.

veronica„Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași anunță cu profundă îndurerare că una dintre studentele sale și-a pierdut viața în accidentul de autocar ce a avut loc duminică, 20 martie 2016, în apropierea localității Freginals, provincia Tarragona din Spania. Studenta avea 23 de ani, era în anul I, la studii de master, la Facultatea de Geografie și Geologie și, din luna februarie 2016, urma un stagiu de studiu Erasmus la Universitatea din Barcelona.Universitatea transmite condoleanțe familiei îndurerate, colegilor și prietenilor”, se arată într-un comunicat al Universității Alexandru Ioan Cuza.

Studenta  se afla între cei 44 de răniţi şi a decedat în urma rănilor suferite. Autocarul transporta 60 de studente din programul Erasmus, din 19 ţări, printre care Spania, Marea Britanie, Franţa, Bulgaria, Germania, Turcia şi Ucraina. Șoferul a pierdut controlul autocarului, a intrat pe contrasens şi a lovit un autoturism, care rula regulamentar.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Studentă din Iași moartă în accidentul de autocar din Spania | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*