Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

 

Conferința „Apă pentru viață”, susținută de medicul Octavian Bivol, la Biblioteca Gheorghe Asachi

AFIS BibliZen-Bivol-5.12.2015Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași în colaborare cu Asociația „Om Nou, Conștiință Nouă” – OMNOCON, organizează, sâmbătă, 5 decembrie 2015, începând cu orele 12.00, la conferința „Apă pentru viață”, susținută de medicul terapeut Octavian Bivol.

„Excesul de aciditate prezent în corp este profund dăunător. Nenumăratele denumiri ale bolilor nu contează cu adevărat. Ceea ce contează este că toate au aceeași cauză esențială: prea multe deșeuri acide în organism! Ne putem vindeca singuri schimbând mediul din interiorul corpului nostru”, afirmă acesta.

Despre soluțiile prin care putem preveni îmbătrânirea prematură și degradarea fizică vom discuta la întâlnirea din 5 decembrie, desfășurată în cadrul ediției a III-a a proiectului BiblioZen.

Octavian Bivol este medic-homeopat, psihoterapeut, bioenergoterapeut, specialist în terapii complementare şi formator – profesor în cadrul APIPC – Asociaţiei de Psihoterapie integrativă şi psihologie, Clinica Iaşi.
Vă aşteptăm sâmbătă, 5 decembrie 2015, de la ora 12.00, în Sala de Lectură a Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi“ Iaşi, Galeriile Comerciale Ştefan cel Mare, Nr. 8-10.

„BiblioZen” se desfăşoară în cadrul proiectului „Viață și spiritualitate” al Bibliotecii Judeţene. BiblioZen se adresează tuturor membrilor comunităţii interesaţi de informaţii din zona curentelor spirituale contemporane şi se desfăşoară prin întâlniri lunare în care se dezbat diverse teme din zona practicilor şi sistemelor spirituale, ale dezvoltării şi armonizării personalităţii.

Iniţiat în noiembrie 2013, proiectul se află la a treia ediţie şi este coordonat de Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” şi psihologul Luminiţa Dana Leonte, Preşedintele Asociaţiei „Om Nou, Conştiinţă Nouă”.
Participarea este gratuită. Pentru înscriere, vă rugăm să completaţi formularul online disponibil la adresa: https://docs.google.com/forms/d/1oDEy2O3Iqd5QQ2D26B-jZM1Inz8SC_H4Yau_6FcU-Uo/viewform
Informații suplimentare puteți obține pe adresa de e-mail: bibliozeniasi@gmail.com.

Sursa: Comunicat de presă

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*