Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

 

Ieșean arestat după ce a indus în eroare angajații unei firme de telefonie dându-se drept reprezentant al unei societăți comerciale

arestatUn bărbat de 41 de ani din municipiul Iași este cercetat pentru înşelăciune, fals şi uz de fals și  a fost arestat preventiv. Marți, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie l-au depistat  pe bărbatul de 41 ani, pe numele căruia a fost emis un mandat de aducere fiind bănuit de săvârşirea infractiunilor de „înşelăciune”, „fals în înscrisuri sub semnătura privată”, „fals material în înscrisuri oficiale” şi „uz de fals” (3 acte materiale).

Acesta este bănuit că în perioada august-septembrie 2014, atribuindu-şi calitatea de reprezentant al unei societăţi comerciale, a indus în eroare lucrătorii unor firme de telefonie, cu care ar fi încheiat contracte pentru furnizarea de servicii şi inchiriere de echipamente, cauzând un prejudiciu în valoare de 1508 lei.

Faţăde bărbat s-a dispus luarea măsurii reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, iar la data de 26 august 2015 acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi, aceasta din urmă dispunând luarea măsurii arestării preventive a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*