Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

 

Peste 5.000 de pachete de ţigari, descoperite în autoturismul unui ieşean

Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi au întocmit dosar penal pe numele unui bărbat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, după ce au descoperit, în autoturismul pe care acesta îl conducea, 112.500 ţigarete de provenienţă R. Moldova.

Luni, pentru valorificarea unor informaţii, poliţişti de frontieră din cadrul S.P.F. Iaşi au declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu tutun.

În cadrul acţiunii, lucrătorii noştri au oprit în trafic pentru control, în municipiul Iaşi, un autotursim marca Opel Astra, condus de cetăţeanul român M. B., în vârstă de 39 ani, domiciliat pe raza judeţului Iaşi, despre care existau informaţii că are preocupări în sfera infracţională a traficului cu ţigarete de contrabandă.

În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport au fost descoperite în portbagajul şi pe bancheta din spate, învelite cu o pătură, noua colete ambalate în folie neagră. Coletele conţineau cantitatea de 112.500 ţigarete marca Plugarul, de provenienţă R. Moldova, pentru care bărbatul nu a putut prezenta niciun document.

Bărbatul este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 24.766 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar cercetările continuă în vederea stabilirii întregii arii infracţionale şi pentru identificarea tuturor persoanelor  implicate.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*