Miercuri 08 Mai 2024, Actualizat acum 128 zile 12:00 am

 

Sucevean cu permisul suspendat prins de poliţişti circulând cu viteză la Iaşi

Un sucevean în vârstă de 34 de ani a fost sancţionat, duminică, de poliţiştii ieşeni după ce a fost prins conducând cu viteză pe DE 583, în afara localităţii ieşene Sârca. B.G. circula cu viteza de 89 km/h, control radar (limita legală fiind de 50 km/h). Cu ocazia verificării valabilităţii permisului de conducere prezentat, s-a constatat că acesta figura cu documentul respectiv în poziţia cu restricţii-suspendat.
„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii de către conducătorul auto depistat, a infracţiunii prev. şi ped. de art. 335 alin. 2 din Codul penal. Totodată faţă de acesta s-a luat măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 1.530 lei, pentru încălcarea prevederilor art. 108 alin. 1, lit. c, pct. 3 (depăşirea limitei legale de viteză) şi art. 102 alin. 1, pct. 35 (folii neomologate)”, se arată într-un comunicat al IPJ Iaşi.

Bărbatul a fost depistat în urma unei acţiuni a Serviciului Rutier Iaşi pentru  prevenirea şi combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, precum şi pentru   impunerea respectării regimului legal de viteză, pe drumurile naţionale şi europene aflate în aria de responsabilitate.
În cadrul activităţilor desfăşurate au fost constatate 1 infracţiune şi  53 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 19.720 lei.
Dintre sancţiunile aplicate, 34 sunt pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Au fost reţinute 7 permise de conducere, dintre care 4 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

 

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Sucevean cu permisul suspendat prins de poliţişti circulând cu viteză la Iaşi | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*