Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

A plătit 1000 de lei pentru actele false ale unui autovehicul

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au întocmit dosar penal unui bărbat, care a prezentat la controlul de frontieră documente false pentru autovehiculul pe care îl conducea.

Marţi, în jurul orei 20.00, la P.T.F. Sculeni, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei cetăţeanul român Costel F., în vârstă de 36 ani, conducând un autocamion marca Renault Master, înmatriculat în Bulgaria. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului şi a talonului de inspecţie tehnică periodică pentru autoturismul mai sus menţionat, lucrătorii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că talonul şi certificatul care atestă efectuarea inspecţiei tehnice periodice sunt false, iar asigurarea tip carte-verde nu figurează ca fiind înregistrată in evidenţele autoritaţilor bulgare.

Bărbatul a declarat ca documentele respective i-au fost procurate de un conaţional în schimbul sumei de 1000 de lei.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit şoferului, lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi conducere pe drumurile publice a unui autoturism înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice din Romania.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Vezi cât a plătit un ieşean pentru a-şi face acte false pentru un autovehicul! | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*