Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

 

Filme celebre din cinematografia americană, joia, la Biblioteca Gheorghe Asachi

Biblioteca Județeană Gh. Asachi Iași, prin Compartimentul American Corner, în parteneriat cu Universitatea de Arte George  Enescu Iaşi, Facultatea de Teatru vă invită la American Corner’s Movie Club. Prin acest program American Corner Iași oferă publicului ieșean proiecții ale unor filme celebre din cinematografia americană. Acestea pot fi vizionate joia, o dată la 2 săptămâni, la sediul bibliotecii din Bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt nr. 8-10, Galeriile Comerciale, la etaj.

Săptămâna aceasta, joi, 3 aprilie, de la ora 18 va rula filmul Taxi Driver (1976, în regia lui Martin Scorsese), din distribuţie: Robert de Niro, Harvey Keitel, Jodie Foster, film distins cu Palm d’Or la Festivalul de Film de la Cannes in 1976. Întâlnirile sunt moderate de asist. univ. dr. Ioana Petcu, de la Facultatea de Teatru a Universităţii de Artă ”George Enescu” Iaşi.

Accesul este gratuit pentru toți utilizatorii înscriși la Biblioteca Județeană Iași, pe baza permisului de intrare la bibliotecă. Pentru informaţii suplimentare nu ezitaţi să ne contactaţi la tel. 0758804011, pe e-mail (americancorneriasi@gmail.com) sau direct la sediul Bibliotecii Judeţene Iaşi, la Compartimentul American Corner.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*