Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

Aproape 60 de agenţi economici verificaţi de poliţişti

Marţi, la nivelul judeţului Iaşi s-au organizat şi executat în sistem integrat, acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii infracţionalităţii de natură economică, prevenirea infracţiunilor cu violenţă şi a furturilor, precum şi combaterea infracţionalităţii stradale.

Astfel, poliţişti din cadrul structurilor de Investigare a Fraudelor, Investigaţii Criminale, Rutieră, Transporturi şi Ordine Publică, au acţionat pe raza întregului judeţ, atât pe raza municipiilor, oraşelor şi celorlaltor localităţi c ât şi în afara acestora, în vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică. Au fost verificaţi 58 de agenţi economici şi 139 de mijloace de transport. Au fost confiscate bunuri de 4410 lei şi au fost date amenziîn valoare de aproape 60.000 de lei.

De exemplu, la o societate comercială din municipiul Iaşi, s-a constat că erau expuse la vânzare mai multe ţigări de provenienţă Republica Moldova. Pe numele administratorului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. Cercetările continuă, urmând ca după finalizarea acestora să fie propusă soluţie legală unităţii de parchet competente. Cantitatea de 2800 de ţigarete a fost ridicată în vederea confiscării.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*