Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

Tineri reţinuţi după ce i-au furat unei fete telefonul mobil

Poliţiş tii au fost sesizaţi de un bărbat, de 45 ani, din comuna Voineşti, despre faptul că o minoră de 17 ani a fost deposedată de un tânăr, de un telefon mobil, în timp ce se afla pe raza municipiului Iaşi . Totul s-a petrecut în luna februarie a acestui an. Marţi, în urma unei ac ţ iuni organizate de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, în colaborare cu poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Popricani şi Secţiei 5 Poliţie Iaşi, au identificat şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Iaşi pe Ionuţ M., de 27 ani, Valentin M., de 18 ani şi S. C., de 17 ani, toţi din comuna Popricani judeţul Iaşi, stabilindu-se că la data de 26.02.2014, cei trei au venit în Iaşi şi ar fi deposedat persoana vătămată de telefonul mobil, pe care ulterior l-au valorificat.

Fa ţă de doi dintre aceştia se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, iar faţă de al treilea sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.
În urma probatoriului administrat, M. Valentin şi S.C. au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind introduşi în Arestul I.P.J. Iaşi.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*